Comm'pas, Breda

Een bijzonder kantoorontwerp dat ruimte biedt aan creativiteit

Een overtuigend interieur voor creativiteit

Een robuust en verfijnd interieurontwerp dat richting geeft aan de koers en werkwijze van het reclamebureau

1 / 10

2 / 10

3 / 10

4 / 10

5 / 10

6 / 10

7 / 10

8 / 10

9 / 10

10 / 10

X

Comm'pas, Breda

Communicatie speelt bij Comm'pas reclamemakers een essentiële rol. De vormgeving van het ontwerp is dan ook een vertaalslag van de werkwijze en spirit van het bureau. Het interieurontwerp biedt medewerkers de optie de werkomgeving eigen en persoonlijk te maken. Het interieur geeft invulling aan het bouwkundige casco en richting aan de koers en werkwijze van dit reclamebureau.

Flexibel interieur

Het interieurontwerp voor Comm'pas laat ruimte om zelf toevoegingen te doen en daagt daadwerkelijk uit om zowel op werkplek- als afdelingsniveau de ruimte te manipuleren. Door de ontworpen eenduidige autonome interieurelementen - geheel uitgevoerd in chipwood met de toepassing van sobere materialen, zwart rubber en grijs en zwart gelakt MDF - onstaat er een krachtige basis voor het continue veranderende interieur. 

Een overtuigende omgeving voor creativiteit

Ontmoetingsruimten, werkruimten, kantine en vergaderruimten staan in directe verbinding met elkaar. Hierdoor ontstaan naast geplande ook spontane ontmoetingen die bijdragen aan een optimale communicatie, kennisuitwisseling en bureaucultuur. Het interieurontwerp verheft de huisstijl boven een louter grafische print waarmee het een sterke bijdrage levert aan de realisatie van een werkomgeving waarbinnen creativiteit vrij kan floreren.

Stoere materialisering

De materialisering is ruw en stoer met een nauwkeurige detaillering, waarbij industriële gevelbeplating gecombineerd met chipwood de basis vormen voor het interieur. De kleurvoering bestaat voornamelijk uit zwart, grijze en geeltinten. De werkruimtes worden aan drie zijden omsloten met glas en reiken van vloer tot plafond. De centraal gelegen overlegruimte wordt omringt door open en gesloten werkplekken met elk een wijds en insprirerend uitzicht over Breda.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op!