Woningpark Triangel

Eengezinswoningen Waddinxveen

Dorps wonen geheel naar persoonlijke wens

De wijk kenmerkt zich door de landelijke sfeer en het dorpse architectuurbeeld. Een gevarieerde woonomgeving met veel keuzevrijheid in en aan de woning, gevat in een Engelse cottages sfeer.

1 / 2

2 / 2

X

Dorps wonen, in een op de Engelse tuinwijk geïnspireerde wijk, in Waddinxveen. Dit is een van de eigenschappen van de nieuwe wijk aan de rand van Waddinxveen. EGM architecten heeft de eerste van in totaal 2700 woningen in Park Triangel ontworpen in deelplan ‘De Ruyt’.

Dorps wonen

Park Triangel is de nieuwste wijk van Waddinxveen. De wijk kenmerkt zich door de landelijke sfeer en het dorpse beeld. Het stedenbouwkundig plan kent een mooie aanwezigheid van verschillende schaalniveaus zoals de buurt, de straat, het hof en het pleintje. De Triangel bestaat uit een aantal kleine buurten die verbonden zijn door een centraal gelegen park. Twee brede slingerende bomenlanen vormen de hoofdinfrastructuur in de wijk en verbinden de verschillende buurten. Het eigen huis is herkenbaar zonder aparte gebouwen te maken. Door nuanceverschillen en afwisseling in grootte, ontstaat een geheel met een individueel karakter.

 

Groene omgeving

De gekoppelde woningen bestaan als het ware uit meerdere grotere woningen met een landschappelijk karakter. Dit komt tot uitdrukking in verschillende kleuren metselwerk, verschillende goothoogten, verschillende kozijnopeningen, de met dakpannen beklede dakkapellen en de diverse tuitgevels. Hiernaast kan de koper gebruik maken van diverse opties die naar eigen wens zijn in te vullen. Binnen een streng bouwbudget zijn woningen ontworpen die voldoen aan de vragen uit de markt. Een groene omgeving met herkenbare woningen met detail, voor een aantrekkelijke prijs. Het deelplan ‘De Ruyt’ is een gevarieerde woonomgeving met veel keuzevrijheid in en aan de woning en gevat in een Engelse cottages sfeer.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op!