Woningpark Triangel

Eengezinswoningen Waddinxveen

Dorps wonen geheel naar persoonlijke wens

De wijk kenmerkt zich door de landelijke sfeer en het dorpse architectuurbeeld. Een gevarieerde woonomgeving met veel keuzevrijheid in en aan de woning, gevat in een Engelse cottages sfeer.

1 / 2

2 / 2

X

Woningpark Triangel

Woningpark Triangel in De Ruyt in Waddinxveen bestaat uit ruime, betaalbare woningen die naar persoonlijke wens zijn in te vullen door het hanteren van een strikt bouwbudget.

Dorps wonen, in een op de Engelse tuinwijk geïnspireerde wijk, in Waddinxveen. Dit is een van de eigenschappen van de nieuwe wijk aan de rand van Waddinxveen. EGM architecten heeft de eerste van in totaal 2700 woningen in Park Triangel ontworpen in deelplan ‘De Ruyt’. Eind 2013 is begonnen worden met de bouw.

Dorps wonen

Park Triangel wordt de nieuwste wijk van Waddinxveen. De wijk kenmerkt zich door de landelijke sfeer en het dorpse architectuurbeeld. Het stedenbouwkundig plan voorziet een overzichtelijke schaal van het woonmilieu, de buurt, de straat, het hof en het pleintje. De Triangel gaat bestaan uit een aantal kleine buurten die verbonden zijn door een centraal park. Twee brede slingerende bomenlanen vormen de hoofdinfrastructuur in de wijk en verbinden de verschillende buurten. Het eigen huis is herkenbaar zonder aparte pandjes te maken. Door nuanceverschillen te maken en de grootte van de korrel af te wisselen, ontstaat een geheel met een individueel karakter.

 

Groene omgeving

EGM heeft dit vertaald in een ontwerp voor twee rijtjes. De gekoppelde woningen bestaan als het ware uit meerdere grotere woningen met een landschappelijk karakter. Dit komt tot uitdrukking in verschillende kleuren metselwerk, verschillende goothoogten, verschillende kozijnopeningen, de met dakpannen beklede dakkapellen en de diverse tuitgevels. Hiernaast kan de koper gebruik maken van diverse opties die naar eigen wens zijn in te vullen. Binnen een streng bouwbudget zijn woningen ontworpen die voldoen aan de vragen uit de markt. Een groene omgeving met herkenbare woningen met detail, voor een aantrekkelijke prijs. Het deelplan ‘De Ruyt’ is een gevarieerde woonomgeving met veel keuzevrijheid in en aan de woning en gevat in een Engelse cottages sfeer.

Wilt u meer weten over dit onderwerp?
Neem dan contact met ons op!