Ambassadeurs bij het Erasmus MC

Life Science and Health als thema

Van 26 tot en met 29 januari 2015 vindt de jaarlijkse ambassadeursconferentie plaats. Ambassadeurs, permanent vertegenwoordigers en consuls-generaal komen bijeen om zich op de hoogte te stellen van de ontwikkelingen in Nederland en het beleid van de Nederlandse regering te vernemen op een aantal belangrijke aandachtspunten.

Bezoek aan het Erasmus MC

Ook dit jaar bezoekt het gezelschap weer een aantal Nederlandse bedrijven. Passend bij het thema Life Science & Health wordt op dinsdag 27 januari 2015 een bezoek gebracht aan het Erasmus MC in Rotterdam. In de passage vindt de ontvangst plaats, waarna de directie van het Erasmus MC, vertegenwoordigers van de topsector LSH en Task Force Healthcare een korte inleiding en presentatie verzorgen. EGM architecten en Royal Hashkoning DHV verzorgen aansluitend rondleidingen door de nieuwbouw van het Erasmus MC.

Presentatie op gebied van vernieuwende ziekenhuizen

EGM architecten, Dutch Health Architects en Royal HaskoningDHV zijn bij het bezoek aanwezig om hun ervaringen op het gebied van ziekenhuisbouw en vernieuwende ziekenhuisconcepten in binnen- en buitenland te delen. Uiteraard komen daarin het Erasmus MC en het nieuwe ziekenhuis in Michalovce aan bod.