Cleanroom Seminar 2013

Best Practice: Apotheek A15, Gorinchem

Het seminar 'Semi meets Pharma' illustreert de meerwaarde van kruisbestuiving tussen de semiconductor industrie en de pharmaceutische industrie. Tijdens het seminar laten EGM, RHDHV en Erasmus MC zien aan de hand van Best Practice Apotheek A15 wat de meerwaarde is van integrale samenwerking met als resultaat een heldere en compacte productieapotheek met cleanrooms, laboratoria, kantoren en installaties.

De cleanroom als bron van inspiratie

Cleanrooms zijn onmisbaar bij de productie van halfgeleiders en geneesmiddelen. Maar welke verschillen zijn er tussen hightech en farmaceutische cleanrooms? En kunnen deze sectoren iets van elkaar opsteken op het gebied van cleanrooms?

 

Om kruisbestuiving te stimuleren organiseert Cleanroom Innovation op 16 april 2013 in Eindhoven het seminar ‘Semi meets Pharma’. In dit inspirerende seminar brengen wede kennis van twee op het oog heel verschillende industrieën bij elkaar.

Aanstekelijke oplossingen

Wat is een innovatieve cleanroom? Welke innovatieve oplossingen worden er gebruikt in andere industrieën? Op het Cleanroom Innovation Seminar ‘Semi meets Pharma’krijgt u antwoord op al deze vragen. Door kruisbestuiving ontstaan vaak de meest innovatieve ideeën. Dat is de grondslag van dit unieke seminar met ervaren professionals uit de praktijk aan het woord en voldoende ruimte om vragen te stellen en te netwerken.

Kom nieuwe ideeën opdoen

Het Cleanroom Innovation Seminar is een uitgelezen kans om de verschillen tussen hightech en farmaceutische cleanrooms te leren kennen en nieuwe oplossingen te ontdekken. Schrijf u snel in want de plaatsen zijn beperkt.

Datum en locatie

Het seminar vindt plaats op 16 april 2013 en start om 9 uur.
Locatie: Conference Center The Strip, High Tech Campus Eindhoven

Inschrijven

De deelnameprijs bedraagt € 85 (excl. BTW) per persoon. Catering en documentatie zijn in de prijs inbegrepen. Inschrijven kan via www.cleanroominnovation.com