+

Internationaal

De gezondheid van de wereldbevolking verandert in snel tempo. Chronische ziekten als hart- en vaatziekten, kanker en obesitas zijn groeiende problemen in de hele wereld. In het Midden- en Verre Oosten, in Afrika, een ook op de Antillen, in Suriname en in Indonesië neemt het aantal patiënten in een opzienbarend tempo toe. EGM architecten heeft vanaf de oprichting projecten in het buitenland gerealiseerd en focussed zich op de kennis en kunde op het gebied van gezondheidszorg. Daarin zijn we uniek en kunnen we echt waarde toevoegen in projecten over de hele wereld. Dat doen we zowel zelfstandig alsook in samenwerkingsverbanden met gerenommeerde Nederlandse bedrijven als Philips, Royal HaskoningDHV, Berenschot, AT Osborne en Ballast Nedam.

 

In meer dan 50 landen

Een belangrijk samenwerkingsverband hebben we met het Rotterdamse bureau Gortemaker Algra Feenstra. Samen hebben we Dutch Health Architects (DHA) opgericht, waarmee we in Midden-Europa, het Midden-Oosten, het Verre Oosten en Turkije samen optrekken. Recentelijk hebben we samen het Nemocnica Bory ziekenhuis in Slowakije gerealiseerd.

 

EGM heeft in meer dan 50 landen projecten gerealiseerd. Recente voorbeelden zijn Gevangenisdorp Haren (België), Jyväskylä ziekenhuis (Finland), Erasmus Huis (Indonesië), Curaçao Medical Center (Curaçao), Maria Middelares ziekenhuis (België).