EGM ontvangt ISPE

Congres over Best Practices for a Succesful Project met gastheer Adryan Consultants in Dordrecht

Op donderdag 9 oktober 2014 vond in het kantoor van EGM architecten in Dordrecht het congres ‘Best Practices for a Succesful Project’ plaats. Het congres werd door de International Society for Pharmaceutical Engineering (ISPE) georganiseerd en werd gehost door Adryan Consultants dat eveneens vanuit het kantoor aan het Wilgenbos in Dordrecht opereert.

Onder de verschillende sprekers bevond zich ook Erik Fokkema van EGM architecten. Hij was uitgenodigd om over de ervaringen te spreken die EGM heeft met het ontwerpen van laboratoria en clean rooms. De nieuwe technologieën op het gebied van 3D modelleren, met behulp van BIM, maken het mogelijk om vanaf de eerste pennenstreek rekening te houden met wensen en eisen die de farmaceutische industrie stelt. Hij lichtte toe hoe BIM bijdraagt aan een efficiënte en effectieve realisatie van gebouwen en faciliteiten.

Over ISPE

ISPE is ’s werelds grootste non-profit organisatie voor professionals werkzaam in de wetenschappelijke en technische onderdelen van de farmaceutische industrie. De organisatie zet zich in voor de bevordering van onderwijs en technische efficiëntie van haar leden. Hiervoor organiseert zij verschillende congressen en fora waar ideeën en praktische ervaringen worden uitgewisseld.. Onder ISPE’s leden bevinden zich ingenieurs, microbiologen, chemici, QA / QC, productie, procesontwikkelaars en apothekers.

Over Adryan Consultants

Adryan Consultantsis een onafhankelijk adviesbureau dat een volledig gamma van diensten aanbiedt voor de bio-farmaceutische en high-end voedingsmiddelenindustrie. Zij leveren professionals die rechtstreeks verantwoordelijk zijn voor het waarborgen van de juiste standaard en zorgen voor de juiste hand-over documenten voor ingebruikname en validatie. De service die Adryan biedt op het gebied van asset management, helpt opdrachtgevers bij het onderhouden van de volledige levenscyclus van systemen, apparatuur en faciliteiten op een kosteneffectieve wijze. Op het gebied van project services en proces ontwikkeling levert Adryan professionals voor specifieke functies zoals QA-functionarissen, interim management, project management auditing, project engineers, validatie-ingenieurs, proces engineers en farmaceutische ingenieurs.