EGM Research & Development

Een bundeling van ervaringen, kennis en ontwikkeling

Vooraankondiging van EGM's nieuwste afdeling Research & Development. Live in het voorjaar van 2016!

Al vele jaren voert EGM architecten een brede praktijk op het gebied van (zorg-) architectuur en bouwkunde. En al even zoveel jaar is er een voortdurende stroom van kennis, informatie en ervaring. Hoog tijd om die innovatiekracht en onderzoekscapaciteit te bundelen en ordenen. Dat gebeurt vanaf het voorjaar van 2016 onder de noemer EGM Research & Development.

Een specialistisch team van onderzoekers en architecten brengt de praktische ervaring samen met onderzoeken, studies en beschikbare wetenschappelijke kennis en vertaalt dat naar de gebouwde en te bouwen zorgomgevingen.

In het voorjaar van dit jaar zal het team starten met een aantal onderwerpen en innovaties , waaronder de bestralingskamer met daglicht, het verpleeghuis van de toekomst, de EBD-tool en de ontwikkeling van OK-complexen. Stuk voor stuk onderwerpen van aandacht voor de gezondheidszorg.

Wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten op het gebied van Research & Development? Stuurt u dan een e-mail naar communicatie@egm.nl