EGM wint contract Ministerie BUZA

Succesvolle samenwerking voortgezet in wereldwijd raamcontract

Na het afgelopen raamcontract van 4 jaar heeft EGM architecten de nieuwe tender gewonnen voor de adviesdiensten van huisvesting in het buitenland van het Ministerie van Buitenlandse Zaken. Het nieuwe meerjarencontract wordt overeengekomen voor een periode tot 6 jaar.

Meerjarencontract

Eind 2013 nam EGM architecten deel aan de niet-openbare Europese aanbesteding ‘Adviesdiensten ten behoeve van het Ministerie van Buitenlandse Zaken 3W (WereldWijdWerken)’. De aanbesteding werd uitgeschreven om adequaat te kunnen inspelen op de dynamiek van haar huisvestingsvraagstukken. In 2014 werd een meerjarencontract gesloten. Dit betrof een bijzondere opdracht die goed aansloot op onze ambitie om letterlijk grenzen te verleggen en internationaal samen te werken.

Multidisciplinaire samenwerking

Onze werkzaamheden bestaan uit het ontwerpen, uitwerken en begeleiden van nieuwbouw en renovatieprojecten voor kanselarijen en residenties in het buitenland. 3W hecht belang aan multidisciplinaire samenwerking. EGM architecten vormt samen met Royal HaskoningDHV het consortium dat daar volledig op toegerust is. EGM kijkt dan ook dit keer weer uit naar een mooie en constructieve samenwerking.

 

2019.01.24