VIBA-expo in Den Bosch

Duurzaamheidstentoonstelling toont projecten van EGM architecten.

Dat duurzaamheid een belangrijke rol speelt binnen de bureaus van EGM architecten en EGM adviseurs is evident. Met een in eigen huis ontwikkelde DUBO-tool die bij aanvang van een project de duurzaamheidsambities vastlegt, een vast team van BREEAM deskundigen en een ISO 14001 certificaat op zak, draagt EGM zijn steentje bij aan een zo duurzaam mogelijke manier van bouwen.

Een aantal van deze duurzame projecten en ambities is terug te vinden op de expositie van VIBA-Expo in Den Bosch. De tentoonstelling is gratis en dagelijks te bezoeken in gebouw F van de “De Gruyter Fabriek”, aan de Veemarktkade 8.

Over VIBA-Expo
VIBA-Expo is hét aanspreekpunt voor duurzame ontwikkelingen in het bouwen, wonen en werken. Steeds gericht op een duurzame balans tussen People, Planet en Profit (Mens, Milieu en Maatschappij) en toch betaalbaar, gezond en milieuvriendelijk. VIBA-Expo heeft in Den Bosch een van de grootste exposities in Europa van duurzame planontwikkeling, ontwerp en realisatie, ingericht voor zowel professionals, overheid als consumenten.

 

In twee hallen (1.200 m2) presenteren zich zo'n honderd architecten, bouwbedrijven, producenten en dienstverleners. VIBA-Expo fungeert hierbij als neutrale, niet op winst gerichte, partij die signalen opvangt, interpreteert en doorgeeft.