Els Janse

HR manager

Over Els

Ik haal veel energie uit de dynamiek van een creatieve omgeving. Daarom ben ik blij dat ik na een korte tussenstop in mijn carrière in de bouwsector, weer werkzaam ben in de architectuurbranche.

De maatschappij verandert voortdurend en daar moet je als organisatie op inspelen, dit geldt ook voor Human Resources. EGM staat voor het uitvoeren van grote en kleine projecten, zowel nationaal als internationaal. We luisteren goed naar de opdrachtgever en stellen voor elke opdracht de juiste teams samen. Ik hoop daar met mijn pragmatische en hands-on mentaliteit een positieve bijdrage aan te leveren.

In mijn rol als manager HR ben ik sparringpartner voor het management om processen en beleid op HR-gebied verder vorm te geven, te begeleiden en te optimaliseren. Ik vind het een uitdaging om werknemer en werkgever samen te brengen, waarbij ik rekening houd met zowel de zakelijke als de individuele belangen. Zorgen dat de juiste man of vrouw op de juiste plaats terecht komt, met mogelijkheden voor verdere ontwikkeling van ambities.

Contact