Assistent ontwerper

Ben jij die Assistent ontwerper met uitstekende software skills en verbeeldingskracht?

Als een van de grootste internationaal werkende architectenbureaus van Nederland is EGM voortdurend in beweging. Daarom zoeken we ter versterking van ons ontwerpteam een

ASSISTENT ONTWERPER

 

Over EGM architecten

EGM is een bijzonder bureau om voor te werken. EGM ontwerpt gezonde gebouwen, dat doen we al ruim acht decennia. Nog steeds loopt het bureau voorop met zijn doordachte ontwerpen, inzet van technologische innovaties en r&d afdeling. Als een van de weinige bureaus leveren wij alle diensten rondom ontwerp, detaillering en uitvoering. Daarom zijn wij in staat grote complexe projecten geheel in eigen beheer vorm te geven. De combinatie van architectuur, interieur, advies, BIM specialisten en r&d zorgt ervoor dat jij deel uitmaakt van een uitzonderlijk breed team van specialisten met passie voor hun werk.


We werken aan een breed scala van opdrachten. Niet alleen in Nederland, maar bijvoorbeeld ook in Curaçao, Finland, Korea, Suriname, Saoedi-Arabië en Slowakije. Van kleinschalig tot zeer omvangrijk, van interieurontwerp tot masterplan, waarbij de focus ligt op maatschappelijke en complexe opgaves binnen de zorg, overheid en industrie.  We ontwerpen voor mensen. Daarbij staat een gebouw niet op zichzelf maar maakt altijd deel uit van de samenleving.

 

Jij bent

  • net afgestudeerd aan de TU of de Academie van Bouwkunst en hebt maximaal twee jaar werkervaring,
  • nieuwsgierig en hebt een inspirerende kijk op architectuur met een maatschappelijke drive, 
  • bekend met alle ins en outs van softwareprogramma’s als AutoCad, 3ds Max, Grasshopper, Rhino, Revit en Adobe Creative Suite,
  • kundig met Engels spreken en schrijven.

 

Wij bieden

Een stimulerende, informele omgeving waarin je in korte tijd alle aspecten van een  ontwerpopgave leert kennen. Je werkt direct samen met een van onze partners en krijgt veel verantwoordelijkheid. Zelfredzaamheid, eigen initiatief en een onderzoekende houding stellen we daarom erg op prijs. Tegelijkertijd houden we van team spirit en bieden we je volop kansen om je te blijven ontwikkelen. Graag zelfs.

 

Interesse?

Dan zijn wij benieuwd naar jou. Stuur je motivatie met CV en portfolio (bij voorkeur in PDF) naar hr@egm.nl of solliciteer online. Voor meer informatie over de functie, of over de mogelijkheden van een BEP-plaats kun je contact opnemen met HR-adviseur Els Janse via 078 6330 618.