+

Kantoren

EGM architecten ontwerpt werkomgevingen die voldoen aan de hoogste eisen van gebruikscomfort en architectonische kwaliteit. Kantoorgebouwen met een optimale economische bestendigheid en een duurzame gebruikswaarde. Wij vinden snel een goed antwoord op de huisvestingsvraag. Een antwoord overigens, dat moet passen bij de inrichting en het DNA van de organisatie. Wij doen dit zonder vooropgezet handschrift of dogma. We spelen in op actuele ideeën over werk, werkomgeving, samenwerkingsvormen en de invloed van internet op werk en werkomgeving. Wij zien dat kantoren veelzijdiger worden in gebruik; zij dienen verschillende doelen. Werkomgevingen worden efficiënter én gevarieerder, iets waar wij voor onze opdrachtgevers op inspelen: van ruimten voor doelmatig en geconcentreerd werken tot ruimten voor ontspanning en informeel contact met klanten en collega's.

 

De vraag naar nieuwe kantoorgebouwen neemt af, die naar hergebruik van de bestaande voorraad neemt toe. Kantoren krijgen andere bestemmingen, zoals studentenhuisvesting en appartementen. Maar revitalisatie van kantoren kan ook de aangewezen weg zijn om kantoren weer up-to-date te krijgen en ze zo weer verhuurbaar te maken. In de transitie van kantoren hebben wij inmiddels ruimte ervaring. Neem gebouw A van Radboudumc en de transformatie van het rijksmonument Tomadohuis in Dordrecht. Onze competentie in bouwen voor de zorg, komt uitstekend van pas bij vraagstukken voor het bedrijfsleven; we luisteren naar en ontwerpen voor de eindgebruiker.

KANTOREN WORDEN ANDERS EN VEELZIJDIGER IN GEBRUIK. WIJ ONTWERPEN VOOR ONZE OPDRACHTGEVERS MOOIE, GEZONDE WERKOMGEVINGEN DIE BIJDRAGEN AAN EEN DUURZAME SAMENLEVING

Kantoren zijn daarnaast voor bedrijven, gemeenten en investeerders belangrijke beleggingsmiddelen en een inkomstenbron. Bij het realiseren van kantoorgebouwen spelen maatschappelijke verantwoordelijkheid en het behoud van een gezonde leefomgeving, ook voor toekomstige generaties, een steeds belangrijkere rol. De vraag naar duurzame, 'groene' kantoren groeit fors. Daaraan liggen besparing op energie en de intentie tot maatschappelijke verantwoord ondernemen ten grondslag. Wij ontwerpen werkomgevingen met het oog op die bijdrage aan een duurzame samenleving en de mogelijkheid voor een bedrijf zich blijvend te onderscheiden.