Gary Cornel

Associate bureaucoördinator

Over Gary

De spil te zijn in een projectteam, met als resultaat een mooi en kwalitatief goed eindproduct te leveren, fascineert me iedere dag. Mijn rol als projectleider biedt me daarin de mogelijkheid om niet alleen te sturen op de kwaliteit van de technische uitwerking, maar onder andere ook op het opstellen en bewaken van kostenberekeningen (zowel honorarium als bouwkosten) en planningen, alsmede de projectorganisatie.

De vele interne en externe contacten die ik daarbij heb, maken mijn functie veelzijdig. Al vanaf het eerste begin dat ik bij EGM werkzaam ben, werk ik voornamelijk aan complexe projecten uit de justitiële- en gezondheidszorgsector. De eerste jaren als tekenaar en nu al ruim 10 jaar als projectleider.

Deze specifieke kennis en ervaring deel ik graag met anderen. Passend binnen de technische ontwikkelingen van de hedendaagse 3D-uitwerking van projecten in Revit en BIM, gaat mijn interesse en ambitie de laatste jaren in het bijzonder uit naar het coördineren van uitdagende BIM-projecten.

Contact